Selecteer een pagina

Nog lekker barbecueën met Pinksteren?

Vanwege de enorme drukte is online bestellen voor 1e en 2e pinksterdag niet meer mogelijk.
Bel even naar onze winkel, tel. 077 398 3794 (tot zaterdag 30 mei 14.30 uur) om de mogelijkheden te bespreken.

Compleet verzorgde barbecueservice.

Barbecuehorst.nl is de online barbecueservice van Keurslagerij Crist Coppens. Een ruim assortiment    aan vlees, vis en vegetarische barbecuespecialiteiten kunt u snel en gemakkelijk bestellen op barbecuehorst.nl. We hebben voor u een acht-tal compleet verzorgde barbecuepakketten samen gesteld, voorzien van sauzen, salades, stokbrood met kruidenboter, borden en bestek. Zelfs het bezorgen en ophalen is inbegrepen* en doen wij de afwas voor u.

Gratis advies.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw bestelling. Gedurende openingstijden van onze winkel aan het Lambertusplein 5 te Horst kunt u ook telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 077 – 3983794 of kom langs in onze winkel.

Zelf samenstellen.

Stel uw eigen barbecue samen door een keuze te maken uit ons ruime assortiment sauzen en salades of neem als basis ons saladepakket waarin sauzen en salades, stokbrood met kruidenboter en borden met bestek en servetten zijn inbegrepen. Vervolgens hoeft u alleen nog maar te kiezen wat u lekker vind uit ons ruime assortiment aan vlees, vis en vegetarische barbecuespecialiteiten.

“Wij helpen en adviseren u graag !!!”